páginas

martes, 20 de mayo de 2008

Campanya Sónar 08La campanya del Sónar 08. Avui fulletjant una revista he tornat a veure una gràfica d'aquesta campanya, i un altra vegada me quedat observant-la, et pot agradar més o menys, però no pasa inadvertida. A mi m'agrada, al principi la vaig trobar lletja i sinistra, que ho és, en el sentit de decantar-se per aquestes qualitats estètiques no en perque sigui lletja de mal feta, poc gust... però després l'he trobat sarcàstica i divertida. L'argument es centra en unes criatures híbrids d'humans i animals que es troben a un laboratori d'experimentació genètica a Xina.

Buscant imatges per a penjar aquí, la gent comentava el mateix, una campanya que no deixa indiferent a ningú. També hi ha vídeos, ja saveu on trobar-los jeje.

Mirant el cartell del festival, m'ha costat trobar grups coneguts, entre ells JUSTICE, grup francés (com 'The teenagers', ojo britànics) que m'agrada bastant. Vos deixo en una versió que fan de 'We are your friends'.A qui no li han pintat mai la cara mentres dormia??? jejeje encara que estos se pasen.

2 comentarios:

Aniwiki dijo...

molt impactant :)

Irene dijo...

jo també recordo la de l'any anterior, que era un taladro! Aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid! era aquella gent ballant trallerament al crit aquest...