páginas

domingo, 19 de julio de 2015

Frozen.

 

No sé porqué lo he hecho, pero he visto Frozen. Sentía curiosidad por ver la película que ha sido fenómeno mundial de seguidores sobre todo entre los niños.

Vaya bodrio. En serio, es que había visto la última peli de Pixar antes y ni punto de comparación. Es super sencilla, las tramas, el contexto, la historia... me parece muy anticuada. Y entiendo que sea sencilla por el público al que se dirige, pero las pelis de Pixar funcionan y no son tan tontas. Además, el rollo princesas Disney pensaba que estaba superado... y parece qué ha vuelto.

Aunque entiendo perfectamente que guste a las niñas, de hecho a mi cuando era pequeña me gustaba el rosa, todo lo quería rosa, hasta el helado lo pedía de fresa porque era rosa... (hasta que descubrí el helado de turrón color caca y ahí me quedé). Así que bueno, lo puedo entender. Pero viendo primero la de "Inside Out" y luego "Frozen" veo que estan a años luz. Es que aunque sean dibujos no se pueden ni comparar, la primera es una historia super emotiva, muy bien trabajada, con mucha profundidad y mucha inteligencia, sobre todo emocional. La segunda solo es un cuento. Pero claro, sólo un cuento... depende de qué cuentos tienen mucha profundidad.

2 comentarios:

Oski dijo...

Jo la pel.li no l'he vista. M'hi nego: les pel.lis Disney, en general, em foten urticària. Les cançons, però les tinc més que setindes, eprquè el Cèdric i el Quirze són Frozen-maníacs: els encanten les cançons, tenen l'habitació decordada amb pòsters de l'Olaf, etc.

Però esclar, tenen 4 i 3 anys... té un passi :-)

També totalment d'acord: el món de les princeses Disney és vomitiu. Tants any heu lluitat per la igualtat, les dones, per acabar vestint les vostres filles amb vestits roses de princesa? Per favor!

L'únic "però" de Frozen és que al menys no és la típica història de la princesa que vol trobar nòvio. Al menys aquí la princesa és una mica menys figa-flor i al menys "el seu amor vertader" és sa germana.

No obstant, com dius, la gràcia de Pixar és que té molts nivells de lectura: a un nivell més bàsic, el fil argumental agradarà la canalla. Però a un altre nivell, farà riure i reflexionar els seus pares.

Per cert, fantàstic lo del turró de caca!!!! :-D

elena gutierrez dijo...

Moltes gràcies pel comentari :)
I tan extens, jeje dona goig!

Doncs si... la peli és un... el que no em va agradar va ser els modelets de l'Elsa, la manera de mòure's, pareixia un videoclip d'una cantant pop! ai!!!

Però comprenc que agrade als xiquets com agraden tantes altres pelis.

La de Pixar és una passada, si la veus, ja em diràs ;)

Un abraçada!!!!